Vind de perfecte locatie uit onze collectie zalen in Brussel

MAAK KENNIS MET ONZE COLLECTIE UITZONDERLIJKE VENUES

Huur niet zomaar een zaal in Brussel, maar maak uw keuze uit meer dan 300 speciale zalen, allen met een uniek, uitzonderlijk karakter.

Of het nu voor 10 of 10.000 personen is, bij Brussels Special Venues vindt u sowieso uw gedroomde locatie!

VIND EEN VENUE DIE BEANTWOORDT AAN UW CRITERIA

Gebruik de Venue Finder! Geef uw zoekcriteria in en de Venue Finder toont u een selectie van uitzonderlijke eventlocaties afgestemd op uw behoeften en bespaart u zo uren zoekwerk.

ONTVANG UW BEZOEKERS IN EEN UITZONDERLIJK KADER DAT TOT DE VERBEELDING SPREEKT

Brussels Special Venues biedt een hele waaier van ruimtes en locaties om af te huren in Brussel. Is barok uw ding? Of art deco? Verkiest u een industriële stijl? Hebt u een voorliefde voor hedendaagse gebouwen? Of droomt u van een topevent in een museum, een concertzaal of een theater? Leeft u helemaal op in een exclusief interieur?

Brussels Special Venues heeft een hele reeks uitzonderlijke, tot de verbeelding sprekende locaties voor u samengebracht, waarvan u de inrichting kunt aanpassen aan uw behoeften.

WAT VOOR EVENT U OOK ORGANISEERT, DE DEELNEMERS ZULLEN ER NOG LANG OVER NAPRATEN

Ons netwerk van uitzonderlijke locaties biedt plaats aan uiteenlopende types events:

Seminars, conferenties, congressen, expo’s, lezingen in het groen, events voor klanten, productlanceringen, opleidingen, salesmeetings, persconferenties, optredens, concerten, sportmanifestaties, recepties, diners, social events en zoveel meer.

EEN GEMOTIVEERD TEAM STAAT PARAAT VOOR HET SUCCES VAN UW EVENT

Samen met u zetten de Brussels Special Venues de diversiteit van de eventlocaties in de kijker en dragen ze bij tot het succes van de events die plaatsvinden in de hoofdstad van Europa.

Brussels Special Venues is een beroepsorganisatie zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door haar leden, de eventlocaties. Dat wil zeggen dat onze diensten gratis zijn (u betaalt geen commissie, noch andere kosten).

  • 1 Wij zijn in de eerste plaats begaan met uw belangen en de kwaliteit van uw event
  • 2 Op elke locatie is de naleving van de strengste beroepsnormen gegarandeerd
  • 3 De motivatie van de teams en het duurzame karakter van de processen staan centraal op elke locatie

INSPELEN OP UW BEHOEFTEN: AAN ALLES IS GEDACHT

Beleid inzake duurzame ontwikkeling, toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit, auditoria, terrassen of tuinen voor events die buiten plaatsvinden, parkeergelegenheid, bereikbaarheid met het openbaar vervoer, zachte mobiliteit, verlichting, geavanceerde technologie, meubilair en andere benodigdheden op maat, veiligheid, hygiëne en schoonmaak, diensten en catering op aanvraag...

Ervaring is onze troef: Brussels Special Venues heeft aan heel wat van uw behoeften gedacht. Vertel ons zeker wat u nog extra nodig heeft!