Over Brussels Special Venues

Ga voor speciaal! Brussels special venues verzamelt een collectie uitzonderlijke, niet te missen locaties, elk met een unieke uitstraling!

Brussels Special Venues biedt de breedst mogelijke waaier aan uitzonderlijke locaties.

Kies bij ons uit tal van flexibele ruimtes en uit een gevarieerd aanbod van stijlen, sferen, kleine en grote zalen en opstellingsmogelijkheden. Onze leden helpen u met de glimlach, ongeacht het type event of het verwachte aantal bezoekers.

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN BRUSSELS SPECIAL VENUES?

Brussels Special Venues verzamelt de meest uitzonderlijke eventlocaties en heeft een antwoord op al uw wensen, ongeacht het type event of de omvang!

STRUCTUUR

Brussels Special Venues is een beroepsvereniging zonder winstoogmerk (VZW). Onze associatie is neutraal en onafhankelijk en wordt rechtstreeks gefinancierd door onze leden, de eventlocaties zelf. De diensten van Brussels Special Venues zijn gratis, er wordt geen enkele vorm van commissie aangerekend.

GESCHIEDENIS

Brussels Special Venues werd in 2006 opgericht met 6 leden. Sindsdien is BSV sterk uitgebreid en momenteel brengt meer dan 40 locaties samen die in totaal meer dan 500 eventruimtes ter beschikking stellen. Het is de grootste vereniging in de sector.

BESTUUR

De beslissingen worden genomen door de Raad van Bestuur die wordt vertegenwoordigd door:

- Annik Halmes (Presidente BSV / Bozar)
- Adrien Stordeur (Rivieren Kasteel)
- Eline Labar (Ancienne Belgique)
- Stéphane Bordignon (Concert Noble / Bibliothèque Solvay)
- David Titeca (Townhall Europe)
- Winne Jacobs (KVS)

Heidi Martens is Association Manager.

MISSIE

De Brussels Special Venues zetten zich collectief in om bij te dragen tot het succes van de events die plaatsvinden in de hoofdstad van Europa.

BSV heeft een drievoudige missie:

  1. Eventorganisatoren uit de hele wereld gratis tools en informatie bieden die hen helpen met het zoeken naar uitzonderlijke eventlocaties in Brussel.

  2. Erop toezien dat de strengste beroepsnormen en kwaliteitsstandaarden worden gehanteerd in elke eventlocatie die lid is van Brussels Special Venues.

  3. Er zorg voor dragen dat elk lid de belangen van zowel de organisatoren als de bezoekers niet uit het oog verliest.

ONZE TROEVEN DIE HET VERSCHIL MAKEN

Als u van plan bent een event te organiseren in Brussel – een van de interessantste business - en culturele bestemmingen van Europa – kijk dan verder dan de eerste de beste locatie zonder ziel of karakter. Ontdek eventruimtes op uitzonderlijke locaties en profiteer van de expertise en de voordelen van de Brussels Special Venues.

300 ZALEN, 40 VENUES, EEN WAAIER VAN STIJLEN

Qua diversiteit van stijlen en sferen is Brussels Special Venues de onbetwiste nummer 1: barok, art deco, industrieel, hedendaags, museum, concertzaal of theater of uiterst flexibele ruimtes die specifiek zijn opgevat als eventlocatie – de keuze is enorm!

Op zoek naar een minimalistisch kader voor een grote expo? U voelt wel wat voor een conferentiezaal met dat tikkeltje meer? Bij Brussels Special Venues hebt u het voor het kiezen! Meer dan driehonderd zalen in veertig zeer diverse toplocaties: dat vindt u nergens anders!

VENUES AFGESTEMD OP UW BEHOEFTEN

Een aantrekkelijk kader voor seminars en conferenties, een luisterrijke omgeving voor congressen en expo’s, de gedroomde zaal voor klantenevents, productlanceringen, persconferenties en opleidingen, een adembenemend decor voor een diner, een receptie of een optreden en nog zoveel meer…

U komt met een select groepje van 10 personen? Of u hebt een gastenlijst van rond de 500 genodigden? Of u organiseert een mega-event voor 10.000 man? Brussels Special Venues heeft de geknipte oplossing voor u.

EVENTS ORGANISEREN IS EEN STIEL!

De Brussels Special Venues doen er samen met u alles aan om van uw event een succes te maken. Wij zijn geen hoteluitbaters, touroperators, restaurants of bureaus: onze teams zijn echte eventprofessionals.

Brussels Special Venues heeft als missie uw zoektocht te vergemakkelijken en u rechtstreeks in contact te brengen met eventlocaties waar meertalige gesprekspartners u met kennis van zaken te woord staan. Het Brussels Special Venues-charter, garandeert dat alle locaties service van het hoogste niveau bieden.

BESPAAR GELD EN TIJD

Brussels Special Venues is een beroepsorganisatie zonder winstoogmerk die rechtstreeks wordt gefinancierd door haar leden, de eventlocaties. Dat wil zeggen dat onze diensten gratis zijn (u betaalt geen commissie, noch andere kosten).

Aarzel dus niet en bepaal uw behoeften, vul vervolgens uw criteria in en de Venue Finder van Brussels Special Venues toont u onmiddellijk een geschikte selectie zonder dat dit u ergens toe verplicht (bovendien verliest u geen tijd met 40 verschillende locaties te consulteren).

BRUSSELS SPECIAL VENUES IN CIJFERS

+0 EVENTS

Aantal events dat jaarlijks wordt georganiseerd in de Brussels Special Venues

+0M BEZOEKERS

Aantal bezoekers dat jaarlijks geniet van events in de Brussels Special Venues

+0M euro

Jaarlijkse omzet van de leden van Brussels Special Venues

+0 JAAR

Sinds 2006 is Brussels Special Venues het enige gratis informatienetwerk voor wie op zoek is naar uitzonderlijke locaties in Brussel

+0 ZALEN OP 40 LOCATIES

De overgrote meerderheid van de uitzonderlijke eventlocaties is lid van Brussels Special Venues

+0K GEBRUIKERS

Het aantal organisatoren op zoek naar toplocaties dat jaarlijks gebruikmaakt van de website en de Venue Finder www.venues.be

0 CONTINENTEN

Organisatoren over de hele wereld maken gretig gebruik van Brussels Special Venues

0 MINUTEN

Het maximaal aantal minuten dat nodig is om vanuit de luchthaven, de grote treinstations of het stadscentrum elk van de Brussels Special Venues te bereiken

0 UUR

Het maximaal aantal uren dat nodig is om vanuit waar ook in Europa de Brussels Special Venues te bereiken