Vind een conferentiecentrum in Brussel dat geschikt is voor zowel virtuele vergaderingen als mengvormen

De toplocaties in Brussel zijn voortdurend bezig met reorganiseren en met het aanpassen van hun evenementenruimtes aan de nieuwste trends in het bedrijfsleven, de evenementensector en de samenleving als geheel. Gezien de huidige boom van de vergadertechnologie schaven de Brussels Special Venues voortdurend aan de gebruikerservaring om u de beste conferentiecentra in Brussel aan te bieden.

Congressen, vergaderingen, conferenties en andere events: met fysieke aanwezigheid, virtueel of een combinatie van beide!

Bent u op zoek naar een conferentiecentrum in Brussel voor een evenement met fysieke aanwezigheid of in virtuele of hybride vorm? De Brusselse eventlocaties zijn beschikbaar en flexibel.

U kiest niet alleen de indeling van de conferentieruimte (klaslokaal, theaterzaal of U-vorm), maar kunt ook gebruik maken van de nieuwste technologieën voor deelname op afstand.

De Brussels Special Venues bieden een selectie van technologische mogelijkheden om uw virtuele conferenties en andere evenementen vlot te laten verlopen. Ontdek hoe u ter plaatse en op afstand live creatieve interactie tot stand brengt.

In Brussel heeft covid de innovatiedrang van de conferentiecentra, vergader- en congreszalen en andere locaties voor bedrijfsevents niet kunnen stoppen! Tijd om te shoppen dus: neem contact op met de locaties die u aanspreken voor meer info en begin alvast te plannen!

Conférence dans un grand espace, possibilité de diffusion en direct

Afstandsvergaderen via livestreaming platform

Voor een optimale publieksbetrokkenheid biedt een van de grootste conferentiecentra in Brussel u de mogelijkheid vergaderingen en brainstormingsessies op afstand te organiseren: iedereen kan deelnemen, waar hij of zij zich ook bevindt.

BLUEPOINT BRUSSELS
Vidéoconférence et événement virtuel au Docks

Videoconferencing en livestreaming

In Docks Dome organiseert u in alle veiligheid uw events dankzij een videoconferencingsysteem en livestreaming. Allemaal zonder enig fysiek contact! U kunt ook gebruikmaken van een warmtebeeldcamera om de lichaamstemperatuur van bezoekers te meten.

Docks Dome
Residence palace - international press center

Nieuwste streamingtechnologieën voor conferentieruimtes

Dit is dé locatie voor grote nationale en internationale persconferenties die rechtstreeks worden uitgezonden. Ook het Internationaal Perscentrum is hier ondergebracht. De Résidence Palace is een van de meest geschikte locaties voor dit soort evenementen! Verneem er hier meer over en maak gebruik van de nieuwste streamingoplossingen.

Residence Palace - International Press Center
Salle de conférence à Bruxelles - Virtuel ou présentiel

6 gebruiksklare opties voor livestreaming

Naast het gebruik van onze studio kunt u ook kiezen uit verschillende mogelijkheden om uw event live te streamen. Er zijn 6 gebruiksklare packages beschikbaar inclusief technische specificaties, aanbevelingen en overzichtsplannen. Slim bedacht!

The EGG Brussels
Lieu de conférence à Bruxelles, rediffusion  en streaming

Al het nodige voor hybride- en online-events

Bereik een wereldwijd publiek. Nodig presentator, moderator en eventueel enkele sprekers ter plaatse uit en maak gebruik van onze hoogtechnologische oplossingen om uw publiek online te bereiken. Een grote ledwand, meerdere camera’s, schermen en een krachtige internetverbinding staan tot uw beschikking.

TownHall Europe
Videoconference ou conférence en direct au Wild Gallery

Videoconferencing en livestreaming

Ook hier organiseert u in alle veiligheid uw events dankzij een videoconferencingsysteem en livestreaming. De Wild Gallery beschikt bovendien over een systeem met warmtebeeldcamera om de lichaamstemperatuur van bezoekers te meten.

Wild Gallery
Salle de conférence à Bruxelles, rediffusion possible

3 studio’s, 1 eventruimte: alles voor het perfecte hybride-event

In de grote zaal (1250 m²) van de Event Lounge staan de beste gebruiksklare oplossingen tot uw beschikking, waarmee u onder andere moeiteloos overschakelt van een groep luidsprekers naar een andere: een ideale oplossing voor conferenties, vergaderingen of andere events die live of uitgesteld worden uitgezonden.

Event Lounge
Belle salle de conférence à Bruxelles

Surfend op de frequentie van het nieuwe normaal

In de 15 zalen van het Maison de la Poste verlopen conferenties en andere evenementen volgens de nieuwste technieken! Helemaal op maat van uw behoeften worden innoverende technologische mogelijkheden ingezet voor uw hybride of multi-hub-events.

Maison de la Poste
Train world conference room

Nieuwe digitale tool voor het vlotte verloop van hybride events

Dankzij de technische uitrusting van Train World is de combinatie mogelijk van fysiek aanwezige sprekers en deelnemers met livestreaming (of videoboodschappen). Die koppeling tussen fysiek en online in een museumsetting met restaurant van hoogstaand niveau maakt van uw event een groot succes!

Train World
Studio pour retransmission de qualité des conférences

Nieuwe geluiddichte studio

Deze locatie beschikt over een studio die perfect geluiddicht is. Hij meet 11m x 11m en is prima geschikt voor concerten, tv-opnames, digitale en/of green key-events, beursstands, reclamespots, opnames van radio-uitzendingen en face-to-faceontmoetingen.

Quartier Papier
Autoworld conférence hybride

Wekelijkse hybride events

POLITICO, een onpartijdige internationale organisatie die politiek en beleidsnieuws publiceert, heeft deze locatie uitgekozen voor zijn wekelijkse, wereldwijd toegankelijke virtuele events met sprekers die op afstand deelnemen.

Autoworld
Salle exceptionnelle pour conférence offrant la technologie du virtuel

Nieuwe glasvezelkabel biedt uitzonderlijke prestaties

In deze uitgelezen Brusselse locatie met ideale ligging in het hart van de Europese wijk vinden al jaren hybride topevents plaats! Zeer krachtige internetverbinding voor 4K-streaming (inclusief optimale snelheid), mobiele studio’s, mogelijkheid om op afstand in te loggen voor live interactie enz. Aan alles is gedacht!

Concert Noble

De recentste technische innovaties voor uw conferentie: oplossingen “Made in Brussels”

Wie nog een stap verder wil dan de klassieke audiovisuele diensten voor evenementen komt aan zijn trekken dankzij de technologische innovaties waar in Brussel voortdurend aan wordt gewerkt. Bent u op zoek naar een rendabele digitale oplossing voor uw volgende hybride event? Hebt u een technologisch hoogstandje nodig voor uw conferentie? Wilt u weten wat de voordeligste oplossing is voor uw congres?

Het congresbureau visit.brussels heeft in een praktische gids verschillende aanbieders van innoverende oplossingen samengebracht: allemaal Brusselse en Belgische start-ups en kmo’s die de meest geavanceerde oplossingen voorstellen.