Een vergaderruimte in Brussel huren?

Met je teamleden samenzitten, belangrijke beslissingen nemen tijdens een algemene vergadering of nadenken over een strategisch plan voor de komende vijf jaar… Het is maar een greep uit de redenen om even uit je dagelijkse omgeving te stappen. De creativiteit, inspiratie, emotie, luisterbereidheid en innovatie die zich op een nieuwe locatie soms makkelijker laten ontdekken zijn zonder twijfel de beste ingrediënten voor een geslaagde vergadering.

Bij Brussels Special Venues vindt u vast de vergaderruimte die u nodig hebt in Brussel

Natuurlijk bieden de meeste vergaderruimtes in Brussel wel aanpasbare inrichting, het gebruik van de nieuwste technologie en geavanceerd materiaal, prima catering en andere naadloze diensten… Maar voor een geslaagde vergadering waar ruimte is voor originele en innoverende ideeën is de sfeer op de locatie in kwestie een niet te onderschatten gegeven. Kies altijd een zaal die iets bij u losmaakt.

Hoe gaat u tijdens uw bedrijfsevent, de bijeenkomst van uw vereniging of denktanksessie de creativiteit en betrokkenheid van de deelnemers stimuleren? Let bij de keuze van de vergaderruimte of evenementenlocatie op het gevoel dat die oproept bij de deelnemers.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal sfeerkenmerken die inspirerend kunnen werken voor de deelnemers aan uw event. Bij elk ervan vermelden we een selectie toepasselijke vergaderruimtes in Brussel. Het zijn stuk voor stuk originele vergaderlocaties en andere exclusieve ruimtes.

Licht

Of je nu kiest voor kunstlicht of natuurlijke lichtinval, licht is essentieel voor de productiviteit en stimuleert de bezigheden door zijn weldadige invloed. Goede verlichting verbetert het humeur en geeft energie. Dat is speciaal belangrijk tijdens vergaderingen, want het gaat vermoeidheid tegen en verbetert de alertheid en de concentratie.

GESELECTEERDE LOCATIES:

Cultuur

Over oplossingen nadenken omringd door magnifieke meesterwerken is zo gek niet: galerieën en musea stellen hun deuren open voor thema-events die het verstand prikkelen. Cultuurschatten, artistieke bevlogenheid en erfgoedgeschiedenis inspireren de deelnemers en voegen zo waarde toe aan uw bijeenkomst.

GESELECTEERDE LOCATIES:

Grote open ruimtes

Luchtige open ruimtes stimuleren de interactie met de deelnemers. Deze moderne, polyvalente locaties kunnen worden afgestemd op grote of kleinere groepen. Ze lenen zich perfect voor evenementen van uiteenlopende aard uit diverse sectoren.

GESELECTEERDE LOCATIES:

Buitenlucht

Een natuurlijke omgeving heeft een positief effect op mensen en geeft een goed gevoel. Stress en mentale vermoeidheid krijgen minder snel greep op de deelnemers aan uw event wanneer ze samenkomen op een locatie waar ook buitenactiviteiten kunnen doorgaan.

GESELECTEERDE LOCATIES:

Warm gevoel

Sommigen voelen zich meer geïnspireerd in een ontspannen sfeer, in een park of een café bijvoorbeeld. Ze worden blij van de interactie met anderen, en een prikkelend decor met originele toetsen zet hen aan tot openhartige gesprekken… Wat een hartelijke sfeer al niet vermag!

GESELECTEERDE LOCATIES:

Groepswerk

Mensen volgens bepaalde criteria samenzetten om aan groepsleren te doen is een uitstekende manier om vaardigheden te ontwikkelen op het vlak van communicatie, samenwerking en kritisch denken. Om zoiets te organiseren hebt u een locatie nodig met meerdere afzonderlijke ruimtes.

GESELECTEERDE LOCATIES:

Erfgoed

Gebouwen met historische waarde zijn aantrekkelijke locaties om mensen bij elkaar te brengen. Daar zijn de meeste van die gebouwen trouwens voor gemaakt. Ze geven uw meeting niet alleen een elegante toets, tussendoor kunnen deelnemers even wegdromen en in gedachten teruggaan in de tijd!

GESELECTEERDE LOCATIES:

Vervoer

Het vervoer van personen en goederen en de ontmoetingen en uitwisselingen die daarmee samenhangen vormen een elementair aspect van ons dagelijks leven. Of je nu naar het werk gaat of op vakantie vertrekt, de vervoering is nooit ver weg…
Vervoer staat in het teken van het contact met anderen.

GESELECTEERDE LOCATIES:

Muziek

Muziek heeft een enorme invloed op ons gemoed en is nauwelijks uit ons dagelijks leven weg te denken. Afspreken op een locatie die helemaal gewijd is aan de muziek is de gedroomde gelegenheid om samen te werken aan gemeenschappelijke projecten zonder je te laten afschrikken door verschillen in smaak, nuance, tempo enz.

GESELECTEERDE LOCATIES:

Kunst

Een van die eeuwige mythes is dat je ofwel creatief bent ofwel niet en daar zelf niks aan kan doen. Terwijl juist iederéén in staat is tot creativiteit.
Dat ontdekken de genodigden op uw bijeenkomst ongetwijfeld op deze origineel vormgegeven locaties waar de creativiteit dicht aan het oppervlak ligt.

GESELECTEERDE LOCATIES:

U hebt de gedroomde evenementenlocatie in Brussel gevonden? Maak er een onvergetelijke ervaring van

Wij helpen u graag uw doel te bereiken!

U bent op zoek naar inspiratie? U ontdekt graag nieuwe dingen en bent altijd blij met een interessante tip? U komt het liefst alles te weten over de nieuwste trends? Originele ideeën voor uw volgende event zijn altijd welkom?

Ontdek onze blog boordevol inspiratie en actuele inhoud!