Lid worden met uw evenementenlocatie in Brussel

SLUIT U AAN BIJ DE MOOISTE EVENEMENTENLOCATIES IN BRUSSEL

  • Bent u vertegenwoordiger van een toplocatie met verschillende ruimtes of een specifieke evenementenlocatie in Brussel?
  • Wilt u de internationale community van eventorganisatoren met uw evenementenlocatie laten kennismaken en er meer nationale en internationale events ontvangen?
  • Wenst u een actieve rol te spelen in de community die de servicenormen van evenementenlocaties in Brussel uitdraagt en verder aanscherpt?

BRUSSELS SPECIAL VENUES IS UW BESTE BONDGENOOT

Sluit u aan bij Brussels Special Venues, de enige vereniging zonder winstoogmerk ter wereld die de belangen van uitzonderlijke evenementenlocaties in Brussel behartigt en verdedigt.

Wenst u meer informatie ? Neem gerust contact op met Heidi Martens, Association Manager

Stronger together! Brussels Special Venues opent de weg naar eventorganisatoren uit de hele wereld, op een veel simpelere en zichtbaardere manier dan als afzonderlijke locatieaanbieder. Samen naar buiten treden is de ideale manier om te groeien, het aantal prospects en events te doen toenemen en duurzame relaties aan te knopen en te onderhouden met de Brusselse, Belgische, Europese en internationale zakelijke netwerken.

WAAROM LID WORDEN VAN BRUSSELS SPECIAL VENUES

OPTIMALE VISIBILITEIT

Uw locatie geniet optimale digitale zichtbaarheid op internationaal niveau. Www.Venues.Be dient speciaal om uitzonderlijke Brusselse evenementenlocaties op de kaart te zetten

De website in vier talen en de Venue Finder van Brussels Special Venues zijn er specifiek op gericht het beoogde internationale doelpubliek te bereiken.

Jaarlijks maken 30.000 organisatoren van conferenties, vergaderingen, congressen, expo’s, recepties, galadiners en andere events gebruik van de website www.venues.be, waar ze direct hun keuze kunnen maken.

REPRESENTATIE

U komt volop aan bod in de communicatiecampagne ter promotie en verhoging van de zichtbaarheid van uw evenementenlocatie in Brussel

Uw locatie geniet permanent een nationale en internationale zichtbaarheid die u in uw eentje niet kunt bekostigen: in diverse media, digitaal en tijdens professionele beurzen in binnen- en buitenland.

De strategie en het marketing- en communicatieplan van Brussels Special Venues zijn erop gericht om de zichtbaarheid van de leden te verhogen en het bevorderen van een sterk imago voor onze uitzonderlijke Brusselse evenementlocaties.

HOGE NORMEN

U sluit zich aan bij een associatie met een bijzondere eigenheid en hanteert bijgevolg beroeps- en kwaliteitsnormen die de reputatie van uw eventlocatie naar een hoger niveau tillen. Zoals een echt kwaliteitslabel dus!

Brussels Special Venues kan intussen rekenen op internationale erkenning en heeft het merkimago en de kwaliteit van de Brusselse congres- en vergadersector een serieuze boost gegeven.

Lidmaatschap van Brussels Special Venues bewijst, als een echt label, dat het gaat om uitzonderlijke locaties die de hoogste professionele normen hanteren, en geldt tegenover de organisatoren als garantie van strenge kwaliteitsnormen.

PLEITBEZORGER

Een sterke pleitbezorger neemt het voor u op. Brussels special venues fungeert in de sector en bij de overheidsinstanties als lobbyorganisatie en belangenbehartiger voor onze uitzonderlijke Brusselse evenementenlocaties

De leden van Brussels Special Venues, de Raad van Bestuur, de Association Manager en een marketing-en-communicatiebureau verzorgen de permanente vertegenwoordiging van de sector en verdedigen diens belangen.

SAMEN STERKER

Bovenal: de leden van Brussels Special Venues slaan de handen in elkaar, bundelen hun krachten, zorgen voor vooruitgang in de sector en vormen samen één grote familie. Word lid en u bent gegarandeerd goed omringd!

De Brussels Special Venues leden vinden oplossingen voor gemeenschappelijke issues, leren van elkaars ervaring en... wisselen soms zelfs klanten uit.

NEEM CONTACT

Voor alle informatie over hoe u lid wordt van Brussels Special Venues en de voordelen van dat lidmaatschap stuurt u gewoon een e-mail naar onze Association Manager, Heidi Martens: heidi@venues.be

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Brussels special venues bewaakt in alle omstandigheden de bijzonder strenge kwaliteitsnormen die een vereniging van uitzonderlijke locaties aan zichzelf verplicht is

Om lid te worden van Brussels Special Venues moeten locaties beantwoorden aan specifieke, strenge criteria, de Brussels Special Venues-regels onderschrijven en het Charter van de vereniging ondertekenen. Elke aanvraag wordt nauwgezet onderzocht om na te gaan of aan al die punten voldaan wordt.

LEES HET CHARTER