Zaal met tuin huren in Brussel voor een buitenevent

Voor veel evenementen biedt een locatie in de openlucht heel wat voordelen: rooftop, terras of zaal met tuin in Brussel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Brussels Special Venues zet de deuren open voor uw evenement in de openlucht: of het de klimaatverandering is die u naar buiten lokt of u uw deelnemers wilt laten genieten van het groen, het uitzicht of de buitenlucht, in verschillende stadstuinen en andere buitenruimtes kunt u de pluspunten van het buitenleven opsnuiven. Een zaal met tuin huren in Brussel? Wij gidsen u door het aanbod.

Networking in de buitenlucht? Receptie in openlucht?

Wij leiden u langs verschillende terrassen, patio’s, tuinen en binnenplaatsen met ruimte voor groepen van vijf tot vijfhonderd personen. Een zaal met tuin huren in Brussel is dé manier om de mensen buiten te laten genieten bij mooi weer, terwijl u het comfort van binnen achter de hand houdt voor het geval de regenwolken komen opzetten. Op verschillende plaatsen in Brussel vindt u locaties met buitenruimte, schitterend gelegen en makkelijk bereikbaar. Aan alles is gedacht: in een aantal van deze venues kunt u zelfs gebruikmaken van terrassen, tenten en andere overdekte buitenruimtes.

Africa museum événement extérieur

Ontdek hier toplocaties met prachtige buitenruimtes

AfricaMuseum

Dit monumentale historische gebouw is omgeven door prachtige Franse tuinen. Wandel langs uitgestrekte gazons en perfect onderhouden struiken en ontdek vanaf het AfricaMuseum schitterende uitzichten over het park en de vijvers.

BELvue & Coudenberg

Vlak naast het Koninklijk Paleis geeft BELvue u toegang tot zijn tuin en terrassen. In deze riante omgeving geeft u uw gasten het gevoel een buitengewoon privilege te genieten.

Bluepoint Brussels - espace extérieur

BLUEPOINT BRUSSELS Meet. Work. Tech.

Ontdek een aangename buitenruimte met planten en mineraaltoetsen. In de tuinen en buitensalons van Bluepoint Brussels staan smaakvolle tenten en ruime sofa’s en ander modern buitenmeubilair.

Bronks - espaces extérieurs disponibles

BRONKS Brussels

In deze stadse buurt kan je tijdens de pauzes even buitenglippen om een luchtje te scheppen. Zodra het mooi weer wordt, kan de buitenruimte naar wens worden ingericht.

Grand jardin avec pelouse à Bruxelles, espace à louer

Brussels44Center

Geniet in hartje Brussel van deze prachtige tuin met bomen en mooi onderhouden gazon. Hij geeft al uw evenementen en recepties extra cachet.

Terrasse et verdure à Brussels Kart Expo

Brussels Kart Expo

Haal buiten een frisse neus om binnen nog meer te genieten: tal van organisaties hebben al gebruik gemaakt van het moduleerbare terras van Brussels Kart Expo.

Chalet robinson événement en plein air

Chalet Robinson

Houten chalet, terras aan het water, uitgestrekt park – wat wil je nog meer… Chalet Robinson ligt in het Ter Kamerenbos en is bereikbaar per boot. Het is de perfecte locatie voor recepties in de openlucht.

Espace à louer : Grand rooftop avec vue imprenable sur Bruxelles

Docks Dome

Geniet op het dakterras van een schitterend uitzicht over de hele stad. De Docks Dome Rooftop is uitermate geschikt voor persconferenties, galadiners en andere grote feestelijke evenementen.

 

Terrasse à louer pour événements extérieurs

Event Lounge

Komt het zonnetje stilaan wat meer tevoorschijn? Het cosy terras helemaal in het wit van de Event Lounge geeft je zin om tijdens de pauze even je neus buiten te steken.

Flagey Brussels Event Venue

Flagey

Ga helemaal op in de sfeer, op een van de meest trendy plaatsen van het moment in Brussel. Uw gasten zijn vast gecharmeerd door de bruisende sfeer op het Flageyplein en het prachtige uitzicht over de vijvers van Elsene.

Bar et terrasse extérieure à louer

Koninklijke Vlaamse Schouwburg

Wie KVS zegt, zegt Brusselse kaaien. De historische schouwburg is niet weg te denken uit zijn levendige stadse omgeving. Komt dat zien!

Terrasse : événement en extérieur

Les Ateliers des Tanneurs

De grote geplaveide binnenplaats lijkt wel gemaakt voor galadiners, presentaties en andere openluchtevents.

Nombreuses possibilités d'espaces extérieurs à louer à la Maison de la Poste

Maison de la Poste

Rooftop, Viskaai, park met vijvers, Muziekplein, kaaien en gezellige terrassen: grenzeloos veel mogelijkheden om buiten iets te organiseren. Projecteer uw dromen op deze uitzonderlijke locatie.

Magnifique terrasse pour recevoir vos convives

Museum of Natural Sciences

Dit museum ligt in een van de mooiste parken van Brussel, midden in de Europese wijk. Het fraaie, grote terras biedt een prachtig zicht op de omgeving.

Quartier Papier - Brussels Event Venue

Quartier Papier

Quartier Papier beschikt over een mooi afgewerkt buitenterras met uitzicht op de volledig gerenoveerde voormalige papierfabriek. Geniet van dit groots aandoend industrieel decor.

Grand rooftop avec vue sur Bruxelles, à louer pour événements

Résidence Palace – Centre de Presse international

Geniet op het Rooftop-terras van de Résidence Palace van het schitterende uitzicht op de gebouwen van de omringende Europese wijk!

Vue sur Bruxelles de Square - espace à louer

SQUARE-BRUSSELS CONVENTION CENTRE

Van hier lijkt het wel of je de toren van het stadhuis kan aanraken. De prachtige tuin van de Kunstberg geeft Square een groene toets in hartje Brussel. Als dat niet inspirerend is!

 

Belle terrasse emménagée pour événements extérieurs, pelouse et fauteuils

The EGG Brussels

De binnenplaats is ingericht als gezellige loungetuin die ’s avonds de warmte van de zon teruggeeft.

Tour & Taxis

Rooftop, Viskaai, park met vijvers, Muziekplein, kaaien en gezellige terrassen: grenzeloos veel mogelijkheden om buiten iets te organiseren. Projecteer uw dromen op deze uitzonderlijke locatie.

Terrasse en bois avec escaliers

TownHall Europe

Neem in TownHall Europe tijdens de pauze uw kop koffie mee naar het terras, een van de weinige in het hart van de Europese wijk.

Façade extérieure de Train World, belle vue sur ce bâtiment ancien lors de votre événement extérieur

Train World

Op het grote terras naast Train World bekruipt je misschien de drang om met de trein verre oorden te verkennen… Klaar om te vertrekken?

Terrasse en bois aménagée avec grandes baies vitrées, à la Tricoter

Tricoterie

Geniet van de openlucht op het buitenterras van de Tricoterie en krijg een boost van de stadse sfeer.

Terrasse W46

W46 Event & Meeting Center

Op dit ruime dakterras kijken uw gasten hun ogen uit, met aan de ene kant uitzicht op de stad en aan de andere op het bos. Een heerlijk panorama dat de creativiteit prikkelt.

U snakt naar de buitenlucht? Dat treft: Brussel is een groene hoofdstad!

Elk van de locaties die Brussels Special Venues u voorstelt heeft haar eigen geschiedenis, specifieke architectuur en originele interieurtoetsen en bekleedt een unieke plaats in de hoofdstad van Europa. Een groene hoofdstad is het, die ieder van haar inwoners 28 m² natuur biedt: van historische parken, charmante squares en brede, met bomen afgezette lanen tot een bos, een woud en zelfs stadsmoestuinen en boerderijen! Stuk voor stuk mogelijkheden om contact te houden met de natuur en even heerlijk uit te waaien voor wie in de stad woont of haar bezoekt. Ga op ontdekking!

Ontelbare parken en tuinen, van de meest luisterrijke tot de best verstopte  

5 verborgen parken en tuinen 

App van Brussel Leefmilieu die u de weg wijst naar de groene ruimtes in Brussel 

COVID-19-update – Aarzel niet om te boeken: wij volgen de situatie op de voet en zijn flexibel. Meer weten