AfricaMuseum

Het AfricaMuseum, één van de meest bezochte musea van België

Het AfricaMuseum, één van de meest bezochte musea van België, is om vele redenen uniek. Het heeft niet alleen een buitengewoon diverse verzameling, ook het historische monumentale gebouw omgeven door prachtige Franse tuinen is ronduit indrukwekkend. Het is dé plek om ondergedompeld te worden in de rijke Afrikaanse geschiedenis, kunst en nog zoveel meer.
Dankzij zijn internationale reputatie staat het AfricaMuseum wereldwijd op de kaart.

Bovendien is er naast het recent vernieuwde museum een nieuw modern paviljoen bijgebouwd door gerenommeerd architect Stéphane Beel. Binnenin bevindt zich een ruim en uitgerust congrescentrum waar seminaries en conferenties in één van onze vergaderzalen of het auditorium (270 m2) kunnen plaatsvinden. Bent u eerder op zoek naar een locatie voor een avondreceptie of een nocturne? De historische kelders van het AfricaMuseum en Bistro Tembo geven een bijzondere ervaring.  

Het AfricaMuseum ligt op slechts 15 km van Brussel en op een boogscheut van het Zoniënwoud. Kortom, een toplocatie voor evenementen. 

Wenst u een offerte op maat te ontvangen? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze gepassioneerde eventmedewerkers.


STIJL VAN DE LOCATIE :  Erfgoed
AfricaMuseum - Auditorium

ZALEN EN CAPACITEIT