Cateringservice in huis

Een zaal huren met traiteur in Brussel

Ontdek onze selectie van plaatsen te huur in Brussel voor uw bedrijfsevenementen inclusief een catering service. U wilt niet zorgen voor de maaltijden, zakouskis, drankjes tijdens uw evenement? Vertel hen uw culinaire wensen, uw budget, het aantal personen en hun huiscateraar past het commerciële aanbod aan.

6 Plaatsen die overeenkomen met uw zoekopdracht

, ,

Claridge

Een locatie met een rijke geschiedenis, gerestaureerd en uitgerust met de beste technologieën. The Claridge zal de elegante flegmatici en de hyperverbonden technofielen tegelijk bekoren. Het is een landmarkgebouw in de nieuwe Europese wijk in Brussel.

KBR, Royal Library of Belgium

KBR is een plek die kennis en geschiedenis ademt. Het statige gebouw uit de jaren 50 biedt 13 vergaderzalen aan in verschillende stijlen, op maat van uw evenement. Onze verborgen parel is een 18de eeuws stadspaleis.

, ,

Bibliothèque Solvay

Het aanbieden van diensten op hoog niveau en topuitrusting tot Heritage masterpiece.

, , ,

Be Here

BE-HERE is een duurzaam dorp met talrijke projecten en een unieke plek voor inspirerende evenementen

albert

albert.brussels is een verborgen parel in hartje Brussel met een adembenemend uitzicht en de grootste rooftop van de stad.
Het restaurant uit de jaren 60 kreeg een prachtige make-over met respect voor de oorspronkelijke stijl en sfeer.

, ,

Tricoterie

La Tricoterie is een duurzame evenementenruimte in een voormalige fabriek met een industriële en warme stijl. Onze diensten: biologische en lokale catering aan huis, techniek, animatie en coördinatie.

  • Aantal zalen : 6
  • Maximale capaciteit (theater) : 250 personen
  • Maximale capaciteit (voor één event): 740 personen
  • Largest room (in square meters) : 320 m².