Zaal met tuin

Zaal met tuin huren in Brussel voor een buitenevent

Voor veel evenementen biedt een locatie in de openlucht heel wat voordelen: rooftop, terras of zaal met tuin in Brussel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Brussels Special Venues zet de deuren open voor uw evenement in de openlucht: of het de klimaatverandering is die u naar buiten lokt of u uw deelnemers wilt laten genieten van het groen, het uitzicht of de buitenlucht, in verschillende stadstuinen en andere buitenruimtes kunt u de pluspunten van het buitenleven opsnuiven. Een zaal met tuin huren in Brussel? Wij gidsen u door het aanbod.

Networking in de buitenlucht? Receptie in openlucht?

Wij leiden u langs verschillende terrassen, patio’s, tuinen en binnenplaatsen met ruimte voor groepen van vijf tot vijfhonderd personen. Een zaal met tuin huren in Brussel is dé manier om de mensen buiten te laten genieten bij mooi weer, terwijl u het comfort van binnen achter de hand houdt voor het geval de regenwolken komen opzetten. Op verschillende plaatsen in Brussel vindt u locaties met buitenruimte, schitterend gelegen en makkelijk bereikbaar. Aan alles is gedacht: in een aantal van deze venues kunt u zelfs gebruikmaken van terrassen, tenten en andere overdekte buitenruimtes.Ontdek hier toplocaties met prachtige buitenruimtes

9 Plaatsen die overeenkomen met uw zoekopdracht

, ,

BELvue & Coudenberg

Gevestigd in een voormalig 18e eeuws luxehotel, verwelkomt het prachtig gerenoveerde BELvue-museum u in een verfijnd kader en biedt uw gasten een uitzonderlijk uitzicht op het Koninklijk Paleis en zijn tuinen.

 • Aantal zalen : 6
 • Maximale capaciteit (theater) : 100 people
 • Maximale capaciteit (voor één event) : 200 people
 • Largest room (in square meters) : 110 m²
, ,

Bibliothèque Solvay

Het aanbieden van diensten op hoog niveau en topuitrusting tot Heritage masterpiece.

, ,

blankspace Brussels

blankspace is een boetiekevenementenlocatie gelegen in de Europese wijk van Brussel. Wat ons onderscheidt is onze ruimteflexibiliteit, serviceniveau en locatie!

,

Hi!

De unieke sfeer van onze locatie, gecreëerd door duurzame praktijken en upcycling, laat een blijvende indruk achter bij bezoekers en geeft hen een gedenkwaardig verhaal om te delen.

,

Jardin

Jardin verandert onbezette en vergeten ruimtes in adembenemende locaties. Locaties die een bestemming zijn en waar we er altijd voor kiezen om ons te concentreren op de ervaring.

 • Nombre de salles événementielles : 2
 • Capacité maximale (théâtre) : 800 personnes
 • Capacité maximale pour un évènement unique : 800 personnes
 • Plus grande salle (en mètres carrés) : 3500 m²

KBR, Royal Library of Belgium

KBR is een plek die kennis en geschiedenis ademt. Het statige gebouw uit de jaren 50 biedt 13 vergaderzalen aan in verschillende stijlen, op maat van uw evenement. Onze verborgen parel is een 18de eeuws stadspaleis.

Quartier Papier

Quartier Papier is een gemeubelde venue, waar het stylish meubilair steeds inbegrepen is in de prijs. De stijl van de inrichting kan omschreven worden als warm, tijdloos met natuurlijke houttinten en zwarte accenten.

 • Aantal zalen : 5
 • Maximale capaciteit (theater) : 220 people
 • Maximale capaciteit (voor één event) : 400 people
 • Largest room (in square meters) : 275 m²
,

Rivieren Kasteel

Rivieren Kasteel, een verborgen juweel in de Brusselse regio, Het ligt in het hart van een park van 10 hectare. Oude middeleeuwse gracht en vijver. Wij verwelkomen 10 tot 150 gasten binnen en 500 buiten.

, ,

TownHall Europe

TownHall Europe, in de nabijheid van de EU instellingen, is een innovatieve en high-tech conferentieruimte met buitenterras die plaats biedt aan een breed scala van evenementen.

 • Aantal zalen : 1
 • Maximale capaciteit (theater) : 180 people
 • Maximale capaciteit (voor één event) : 180 people
 • Largest room (in square meters) : 240 m²

U snakt naar de buitenlucht? Dat treft: Brussel is een groene hoofdstad!

Elk van de locaties die Brussels Special Venues u voorstelt heeft haar eigen geschiedenis, specifieke architectuur en originele interieurtoetsen en bekleedt een unieke plaats in de hoofdstad van Europa. Een groene hoofdstad is het, die ieder van haar inwoners 28 m² natuur biedt: van historische parken, charmante squares en brede, met bomen afgezette lanen tot een bos, een woud en zelfs stadsmoestuinen en boerderijen! Stuk voor stuk mogelijkheden om contact te houden met de natuur en even heerlijk uit te waaien voor wie in de stad woont of haar bezoekt. Ga op ontdekking!

Ontelbare parken en tuinen, van de meest luisterrijke tot de best verstopte  

5 verborgen parken en tuinen 

App van Brussel Leefmilieu die u de weg wijst naar de groene ruimtes in Brussel