Terras/tuin

Vind een terras te huur voor uw evenement in Brussel

Een evenement buiten organiseren biedt vele voordelen, zoals de mogelijkheid om te genieten van een prachtig uitzicht op de stad Brussel of om te profiteren van de zomerse temperaturen tijdens uw receptie. Terrassen te huur voor evenementen bieden een aangename ruimte om gasten te ontvangen en om te genieten van de frisse lucht en het natuurlijke licht.

5 Plaatsen die overeenkomen met uw zoekopdracht

albert

albert.brussels is een verborgen parel in hartje Brussel met een adembenemend uitzicht en de grootste rooftop van de stad.
Het restaurant uit de jaren 60 kreeg een prachtige make-over met respect voor de oorspronkelijke stijl en sfeer.

,

Jardin

Jardin verandert onbezette en vergeten ruimtes in adembenemende locaties. Locaties die een bestemming zijn en waar we er altijd voor kiezen om ons te concentreren op de ervaring.

, ,

Tour & Taxis Venues

Dit voormalige treinstation – een meesterlijk bouwwerk dankzij zijn glazen sheddak en metalen constructie – is heden de uitgelezen plek voor grote culturele events, shows, beurzen en tentoonstellingen

  • Aantal zalen : 25
  • Maximale capaciteit (theater) : 3000 people
  • Maximale capaciteit (voor één event) : 15000 people
  • Largest room (in square meters) : 5348 m²

KBR, Royal Library of Belgium

KBR is een plek die kennis en geschiedenis ademt. Het statige gebouw uit de jaren 50 biedt 13 vergaderzalen aan in verschillende stijlen, op maat van uw evenement. Onze verborgen parel is een 18de eeuws stadspaleis.

, ,

Bibliothèque Solvay

Het aanbieden van diensten op hoog niveau en topuitrusting tot Heritage masterpiece.

De verschillende mogelijkheden om terrassen te huren in Brussel

Er zijn in Brussel veel terrassen te huur voor evenementen, elk met zijn eigen kenmerken. Sommige terrassen bieden een prachtig uitzicht op de iconische monumenten van de stad, terwijl andere een eigen tuin hebben. Er zijn ook terrassen met eet- of uitgaansmogelijkheden, zoals bars of speeltuinen.

Hoe een terras huren voor een evenement in Brussel?

Een terras huren voor een evenement in Brussel is gemakkelijk en toegankelijk dankzij Brussels Special Venues. Voer eerst uw zoekcriteria in: welk type evenement wilt u organiseren? Voor hoeveel gasten? U kunt dan de locaties selecteren om hun precieze kenmerken te weten te komen.
Het is ook belangrijk na te gaan of het terras over alle nodige voorzieningen voor uw evenement beschikt, zoals sanitaire voorzieningen of verlichtingsmogelijkheden.

Als u contact opneemt met de eigenaars van de locatie, bespreek dan de regels en beperkingen die gelden voor de verhuur van het terras, zoals sluitingstijden of geluidsbeperkingen. In de stad vereisen sommige openluchtgelegenheden een sluitingstijd van 22 uur uit respect voor de buren.

Kortom, een terras huren voor een evenement in Brussel biedt tal van voordelen voor organisatoren van recepties, huwelijken, bedrijfsfeesten, enz. Als u ons ruime aanbod aan verhuurlocaties in Brussel bekijkt, zult u vinden wat u nodig hebt om een onvergetelijk evenement te organiseren.