MEETINGS AWARD Beste Evenementenlocatie België

 

Op zoek naar een speciale evenementenlocatie in Brussel? 

Dan ben je bij Brussels Special Venues aan het goede adres. 
Dat vonden ook de vele stemmers die er voor zorgden dat Brussels Special Venues de prijs voor Beste Evenementenlocatie België won!

 

Odoo text and image block

Brussels Special Venues – Belgische Winnaar voor Beste Evenementlocatie 

12th Meetings® Awards in Leusden/The Netherlands op 21 january 2019

Heidi Martens, Office and PR Manager Brussels Special Venues
.

Odoo image and text block

Een interview met Heidi Martens,

Office and PR Manager Brussels Special Venues

“Met 40 verschillende evenementenlocaties, verenigd in een non profit organisatie, is Brussels Special Venues uniek”, vertelt Heidi Martens, PR Manager.

BSV vertegenwoordigt de grootste keuze in unieke locaties voor evenementen in Europa’s hoofdstad. Heidi: “De locaties hebben stuk voor stuk een uniek karakter: industrieel, een historisch karakter, kastelen, musea, theaters, locaties in Art Deco-stijl, Black Boxes. Allemaal zo verschillend dat ze geen concurrenten van elkaar zijn.

De gemene deler is een hoog serviceniveau en een uitzonderlijke uitstraling. Elke locatie blijft bovendien individueel verantwoordelijk waardoor het unieke karakter van de locaties behouden blijft.”

 

“Brussels Special Venues richt zich op het samenbrengen van de verhuurder van zalen voor zakelijke evenementen en de boeker. Dat betekent dat opdrachtgevers geen commissie betalen voor onze diensten”, vertelt Heidi.

“De diverse locaties die aangesloten zijn bij BSV vormen samen een sterk netwerk binnen Brussel om de zakelijke gast zo goed mogelijk te kunnen helpen bij de zoektocht naar de perfecte locatie. Natuurlijk hebben we een aantal belangrijke verwachtingen waaraan de locaties moeten voldoen. In de eerste plaats genieten ze van een bijzondere uitstraling. Daarnaast is het belangrijk dat de locaties evenementen voor ten minste 100 gasten kunnen organiseren en richten ze zich voornamelijk op B2B events.”

 

BSV beschikt over een unieke venue finder via de website: www.venues.be, die u helpt om snel en efficiënt de juiste venue voor uw event te vinden.