Transforma bxl

Transforma bxl: de duurzame eventlocatie voor creatieve meetings

Transforma bxl verwelkomt ondernemers, innovators en creatievelingen in een vernieuwende coworking space boordevol natuurlijke lichtinval. Het passieve gebouw wordt omringd door een permacultuurtuin die zorgt voor een stimulerende omgeving waarin ook uw projecten ongeremd tot bloei komen.

Wij bieden ongebreidelde inspiratie: onze creatieve vergaderzalen staan garant voor een hartelijke sfeer en zijn licht, open, kleurrijk en moduleerbaar. Ze bieden uw evenementen, workshops, teambuildings en/of conferenties een ontegensprekelijk inspirerend kader.

Wij dragen duurzaamheid in ons hart: verminder de ecologische voetafdruk van uw meetings maximaal dankzij ons milieuvriendelijke gebouw. Zonnepanelen, compost, permacultuurtuin, afvalbeheer … zijn maar een paar voorbeelden van ons streven naar nog meer duurzaamheid.

Wij zorgen voor een vlotte organisatie: wij werken samen met lokale partners die toveren met verse, seizoensgebonden bio-ingrediënten. Wij bieden “brain food” aan, die uw deelnemers de nodige energie en concentratie garanderen gedurende hun verblijf bij ons. Voor uw maximale comfort zorgen wij tevens voor het klaarzetten van de zaal, de opkuis, het audio-visuele materiaal, de ontvangst, een ruime parking en fietsenstalling, enz.

STIJL VAN DE LOCATIE :  Hedendaags
Co-creation Hall Inspiring event-space

ZALEN EN CAPACITEIT