Résidence Palace – Internationaal Perscentrum

RÉSIDENCE PALACE, SERVICE VAN A TOT Z

Het Résidence Palace – Internationaal Perscentrum (IPC) is een uitzonderlijke locatie voor al uw evenementen. Dit schitterende art-decogebouw uit de jaren 1920, vlakbij het Schumanplein in het hart van de Europese wijk in Brussel, zorgt voor een uniek decor en geeft uw evenement een authentieke charme mee. Ons professioneel team staat u bij van A tot Z om van uw evenement een groot succes te maken.

Van ontbijtvergadering met 10 personen tot seminarie met walking dinner voor 250 personen, het Résidence Palace beschikt over de geschikte ruimte, een excellente catering en state-of-the-art audiovisuele en technische uitrusting.

De catering voor al onze evenementen wordt exclusief verzorgd door Choux de Bruxelles. Ontbijtbuffet, receptie of walking dinner, onze chef maakt van al uw evenementen een smakelijk succes. U kunt kiezen voor een van de arrangementen of stel met onze chef een speciaal op maat gemaakt diner samen.

Het productiehuis Videohouse is onze exclusieve partner voor alle audiovisuele en technische diensten:

  • technische ondersteuning in de zalen bij uw evenement
  • licht en geluid
  • interactieve livestream mogelijkheden 
  • captatie en videoverslag van uw evenement

Ook het nieuwe dakterras van het Résidence Palace is absoluut uniek in Brussel. Het prachtige uitzicht op de stad en de Europese wijk maakt van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis.

STIJL VAN DE LOCATIE :  Art Deco, Erfgoed
Résidence Palace - International Press Centre - MAELBEEK

ZALEN EN CAPACITEIT