Museum of Natural Sciences

OP ZOEK NAAR EEN UITZONDERLIJKE LOCATIE VOOR UW EVENT?

Een plek zo anders dan alle andere dat ze niet alleen een incentive is voor uw event,
maar ook een verrassing voor uw gasten?


Een venue die zowel praktisch als speciaal is?

Dan is het Museum voor Natuurwetenschappen misschien wel wat u zoekt. Het museum is ideaal gelegen, om de hoek van het Europees Parlement, en dicht bij alle openbaarvervoermogelijkheden (trein, metro, bus) en uiteraard kunt u 's avonds gebruikmaken van onze gratis parking.

In het museum vindt u onze formele vergaderzalen en auditoria voor conferenties, workshops, seminaries enzovoort, met de nodige voorzieningen en technische diensten. We kunnen conferenties organiseren voor 150 gasten.

En uw avondevent verloopt nog eleganter in onze Galerij van de Dinosauriërs, de Walvissenzaal, de Evolutiegalerij en onze andere tentoonstellingsruimtes.

Stel u voor: uw gasten die aan een cocktail nippen terwijl ze vlak naast onze prachtige collectie van iguanodons staan? Of proeven van een hapje in onze Walvissenzaal, omringd door de enorme skeletten van walvissen. U kunt hen ook een blik gunnen op de schatten van ons museum in de zaal '250 jaar natuurwetenschappen', waar ze vanop het terras een mooi zicht hebben op het Leopoldpark (en het Europees Parlement).

STIJL VAN DE LOCATIE :  Cultureel
BSV_Museumofnaturalscience_conference_room

ZALEN EN CAPACITEIT