Les Ateliers des Tanneurs

EEN BIJZONDERE EN ORIGINELE LOCATIE OM EVENEMENTEN ONDER TE BRENGENS

'Les Ateliers des Tanneurs' ligt tussen de Zavel, het Vossenplein en het Kapellenkerkstation in het hartje van Brussel. Dit art nouveau complex van meer dan 12.000 m² is een bijzondere en originele locatie om evenementen onder te brengen.

Dit architecturale pareltje van het Brusselse industriële patrimonium is volledig gerenoveerd en herbergt verschillende polen: een ondernemingscentrum, de bio-markt van de Huidevettersstraat, een restaurant, maar ook prachtige event-ruimtes!

Het Oude Wijnpaleis biedt een uitzonderlijk kader, met zijn ruimte hallen die zich over meer dan 2000 m² ontplooien en via de binnenpleintjes met elkaar verbonden zijn.Deze locatie is geschikt voor een hele reeks uiteenlopende gelegenheden: de 2 hallen en 4 vergaderzalen, met een totale capaciteit van 10 tot 700 personen, worden meestal gecombineerd gebruikt. Ze bieden de mogelijkheid om van ruimte te wisselen naargelang de aard van de activiteiten en de behoeften.
 
De ruimtes zijn moduleerbaar en vullen elkaar aan.

Door de directe nabijheid van het Zuidstation, openbaar vervoer en het rijke aanbod aan hotels van het stadscentrum, is deze locatie bovendien ideaal voor internationale vergaderingen.
 
Wij werken in partnerschap met een professioneel team dat u formules op maat aanbiedt.

STIJL VAN DE LOCATIE :  Art Deco, industrieel
Central courtyard

ZALEN EN CAPACITEIT