La Madeleine

Een evenementenzaal and conferentie zaal met talloze troeven en eigenschappen

De Brusselaars zijn goed bekend met La Madeleine als evenementenzaal ! Het gebouw onderging in 2015 een grondige renovatie tot evenementen- en conferentiezaal met talloze troeven en eigenschappen. 

TDe charme, de architectuur, de akoestiek en het sympathieke onthaal van deze emblematische plek in de stad zijn een omweg waard.

De zaal ligt vlak in het stadscentrum (op nauwelijks 250 meter van de prestigieuze Grote Markt van Brussel) en straalt een unieke sfeer uit met zijn typische trap aan weerzijden van het podium en de bekende mezzanine.

De zaal is modulair ontworpen en is geschikt voor conferenties, presentaties en shows van velerlei aard met maximum 740 zittende deelnemers. Hij beschikt over een podium en een geluids- en lichtsysteem.

De zaal is ook bijzonder aangewezen voor evenementen zoals cocktails en zelfs diners met bediening aan tafel. De grote inkomhal met vestiaire is ideaal om uw genodigden alvast een warm onthaal te bieden.

Op de eerste verdieping (beschikbaar vanaf 2017) bevindt zich een grootkeuken. De mezzanine beschikt eveneens over een kleiner receptiezaaltje aan de voorzijde van het gebouw, met brede ramen die uitkijken op de straat en op de torenspits van het Stadhuis. 

Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer met talloze parkings vlakbij.

La Madeleine is toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit.

STIJL VAN DE LOCATIE :  Art Deco
La Madeleine - event hall

ZALEN EN CAPACITEIT