Hotel de la Poste

Hôtel de la Poste : één locatie, 16 zalen, een veelvoud aan mogelijkheden

In het verleden diende Hôtel de la Poste als administratief centrum voor de ganse site van Tour & Taxis. Het gelijkvloers biedt onderdak aan de lokettenzaal en de foyer. De Lokettenzaal is 800m² en kan tot 600 personen ontvangen voor recepties of diners, concerten, productlanceringen, vergaderingen, tentoonstellingen, enz.

Grenzend aan de Lokettenzaal bevindt zich de Foyer; deze kan gebruikt worden voor koffie- en lunchbreaks en recepties. Het is tevens een flexibele ruimte van 300m² die opgesplitst kan worden voor parallelle sessies.

Op de bovenverdiepingen bevinden zich 11 meeting- en conferentiezalen, alsook een bioscoop. Alle ruimtes zijn modulair, uitgerust met airco en audiovisuele voorzieningen, WIFI, flipcharts en draadloos internet.

De historische ‘Produits Dangereux’ zaal en de luxueuze en trendy‘Lounge @ Royal Depot’ maken het plaatje van 13 eventrooms compleet en uitermate geschikt voor events tot 200 gasten, gaande van recepties en diners tot conferenties en productlanceringen: 

  • ‘Produits Dangereux’ is een recent gerenoveerd depot. Het werd gebouwd in 1902 en diende oorspronkelijk voor de opslag van munitie en explosieven. De ruimte draagt nog steeds dezelfde naam maar kreeg een totaal andere bestemming ! Het is een fantastische en authentieke locatie die plaats biedt aan max. 200 gasten.

  • ‘The lounge’ is een nieuwe venue over 2 verdiepingen van het Royal Depot in Tour & Taxis. Op het gelijkvloers kan u uw gasten in een relaxte setting verwelkomen in de lounge bar. De open ruimte eronder kan events ontvangen tot 100 personen.

Ons team van event professionals biedt u een flexibele, reactieve en gepersonaliseerde service die garant staat voor een uitermate vlot verloop van uw events.

STIJL VAN DE LOCATIE :  Neo-klassiek
BSV_hotel_de_la_poste_event_venues

ZALEN EN CAPACITEIT