Brussels Kart Expo

BRUSSELS KART EXPO IS AN EVENT VENUE, PERFECT LOCATED
ON THE OUTSKIRTS OF BRUSSELS.

BRUSSELS KART EXPO is een polyvalente eventlocatie aan de rand van Brussel. Gelegen naast de E40 en de Brusselse ring, en op 5 minuten te voet van het station van Groot-Bijgaarden. Een ideale locatie,van waar u ook komt.Wij beschikken over een aanpalende parking van 2500 plaatsen. Als organisator huurt u de Expohallen, als naakte oppervlakte en richt u deze naar wens in. Onze expohallen zijn gekenmerkt door een donkergroen dakgebinte met slechts 6 steunpilaren, hetgeen enkel voordelen biedt.

Elke expohall heeft een centraal hoger gedeelte met 2 lagere mezzanines en er is aangenaam daglicht, hetgeen beursorganisatoren enkel kunnen toejuichen. Omdat de expo hallen niet onderkelderd zijn, is een makkelijke opbouw&afbouw mogelijk doordat vrachtwagens binnen kunnen rijden. De 3 expohallen zijn aanpalend en wij bieden een totale oppervlakte van 8825m². Elke expohall beschikt over een krachtig elektriciteitsplan, goede verwarmingsinstallatie en moderne sanitaire installaties.Daarnaast bieden wij u ook een unieke business center voor al uw vergaderingen, business- en consumerevent, productlancering,...

Onze diverse mooie zalen zijn uitgerust met audiovisuele apparatuur en hebben een oppervlakte van 12 tot 300 m². Koud buffet of een vijf gangendiner?
Onze stijlvol restaurant met een Frans-Belgische keuken en verse seizoensgebonden producten biedt uw bezoekers een extra troef. Bij mooi weer kan u ook genieten van onze stijlvolle terras in een verrassend groen kader.
Combineer uw vergadering met een Karting evenement voor een fantastische beleving en om de teamspirit te versterken! We organiseren ook helikoptervluchten nabij Brussel en Waterloo, waarbij u mooie plaatsen kan bewonderen voor een onvergetelijke ervaring!

STIJL VAN DE LOCATIE :  industrieel
BSV_BrusselsKartExpo_Expo 2, Convention

ZALEN EN CAPACITEIT