BLUEPOINT BRUSSELS Meet. Work. Tech.

VERRASSENDE EVENEMENTENLOCATIE NABIJ DE EUROPESE WIJK IN BRUSSEL

BLUEPOINT BRUSSELS Meet. Work. Tech. is een dynamisch event en netwerk center met een brede waaier aan efficiënte conferentie- en vergaderzalen alsook kantoren en co-working plekken, gesterkt door technologie.

20 comfortabele zalen, indrukwekkende tuin en terrassen, trendy en duurzame catering, twee in-house restaurants en hoogtechnologische audiovisuele faciliteiten maken de locatie een ‘one-stop-shop’ voor elk type bedrijfsevenement:
Of u nu een ruimte zoekt voor kleinere en middelgrote vergaderingen, opleidingen, persconferenties en seminars of grotere zalen voor productlanceringen, internationale congressen, personeelsfeesten, formele diners, een tuinfeest of een zomerse BBQ voor maximaal 450 personen, BluePoint Brussels biedt u de juiste oplossing.

Een "plug and play" systeem en de assistentie van een gedreven en ervaren event team geeft u voldoende ruimte uw eigen taken te behartigen. Geïntegreerde technologie zoals draadloze projectie-en geluidssystemen, ingebouwde vertaalcabines, ‘videoconferencing’ en ‘live streaming’ dragen bij tot een betere eventbeleving en een betere ROI (return on investment) van elk zakelijk evenement.

BluePoint Brussels is gemakkelijk te bereiken via de belangrijkste toegangswegen en het openbaar vervoer, dicht bij de Europese wijk en op slechts 15 minuten van Brussels Airport.De locatie heeft eveneens een ondergrondse beveiligde parkeergarage.

STIJL VAN DE LOCATIE :  Hedendaags
BSV_Bluepoint-Brussels_Plenary room

ZALEN EN CAPACITEIT