BEL

MENSEN ONTMOETEN, EEN HAPJE ETEN, ZICH INFORMEREN EN ACTIE ONDERNEMEN …

Een unieke plek voor uw ECO-evenementen

Vandaag samenkomen om te bouwen aan de duurzame stad van morgen! 
Een vernieuwende, lichte en gezellige ruimte, een inrichting die aanzet tot open gesprekken en creativiteit, duurzame catering met een voorbeeldfunctie... Kortom, talloze troeven om uw projecten, ontmoetingen en ervaringen te stimuleren!

Op het terrein van Thurn & Taxis, in een wijk in volle ontwikkeling, verwelkomt het BEL uw evenementen in een bijzonder energie-efficiënt gebouw dat tot de grootste van Europa behoort!

Een professioneel team staat u met zijn ecologisch verantwoorde expertise bij in de organisatie van uw evenement, rekening houdend met het milieu, sociale rechtvaardigheid en economische haalbaarheid.

Een polyvalente en vernieuwende locatie

Een kleurrijk auditorium met 415 zitplaatsen, uitgerust met spitstechnologisch audiovisueel materiaal, een zonovergoten atrium en een hoogwaardige dienstverlening in een open en moderne ruimte garanderen een succesvol evenement.

Het BEL is een initiatief van Leefmilieu Brussel, de milieu- en energieadministratie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

https://www.facebook.com/notes/brussels-special-venues-bsv/eco-meet-and-learn-about-urban-sustainability-in-the-newly-opened-exhibition-at-/2256423611040469/

STIJL VAN DE LOCATIE :  Hedendaags
BSV_BEL_Luminous atrium

ZALEN EN CAPACITEIT