Ancienne Belgique

 

Een wereldberoemde muziektempel in hartje Brussel als decor voor uw event.

 

Een legendarische muziektempel in het historisch centrum van Brussel, één van ‘s werelds drukst bezochte concertzalen, een toonaangevend heiligdom voor muziekliefhebbers: het zijn maar enkele bewoordingen waarmee we Ancienne Belgique eer aandoen.

AB beschikt over drie zalen met top notch audiovisuele infrastructuur. Een overzicht : 

  • AB Main Hall is de zaal die je wellicht kent omwille van zijn herkenbare rode kleur. Het is de gedroomde plek voor een concert, bedrijfsfeest, productpresentatie, seminarie …

  • AB Club is onze kleinere zaal die zich perfect uitleent voor persvoorstellingen, bedrijfsfeesten, walking dinners, networking events …

  • AB Salon  is het uitgelezen, gezellige decor voor workshops, screenings, vergaderingen, lezingen, luistersessies …

AB denkt aan alles: van catering over security, van engineers over stage managers tot een studio voor live opnames toe. Bovendien zijn we dankzij onze centrale ligging uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en tegelijk ook omringd door verschillende parkings.

Duurzaamheid is een doorslaggevende factor in al onze beslissingen. Door ook bij onze artiesten, medewerkers, publiek, commerciële partners en leveranciers milieubewuste keuzes te stimuleren, willen we onze ecologische voetafdruk om de twee jaar met 5% doen dalen.

STIJL VAN DE LOCATIE :  Erfgoed
Brussels Venue - Ancienne Belgique - AB Main Hall - (c) Karen Lambrechts

ZALEN EN CAPACITEIT