Wat kan Brussels Special Venues voor u betekenen:

Wanneer u een evenement gaat opzetten in Brussel  — een van de beste steden voor business en cultuur in Europa— beperkt u zich dan niet tot standaard locaties. Ga dan zeker voor conferentiezalen en feestzalen op unieke locaties door gebruikt te maken van de expertise van BSV en de bijkomende voordelen die de vereniging u te bieden heeft als u uw evenement organiseert in één van onze locaties: 

Wat ons anders maakt:

1. BSV IS EEN UNIEKE VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK DIE ZICH RICHT OP DE EVENEMENTENINDUSTRIE EN DIE BESCHIKT OVER 40 LOCATIES IN BRUSSEL


Zoekt u een hippe ruimte voor een grote expositie? Een kleurige ‘retro’ conferentieruimte of misschien een chique zaal met een barokke uitstraling voor een romantische bijeenkomst? BSV geeft u graag gratis en onafhankelijk advies.Wij helpen u met het focussen op de meest geschikte locatie voor uw evenement. 
 

​2.  DE GRATIS VENUE FINDER DIE U UREN ZOEKEN BESPAART

U kunt eenvoudig uw perfecte locatie vinden met behulp van onze ‘onze-stop-shop’ voor het kiezen van unieke locaties. Stel uw verzoeklijst op en stuur uw aanvraag direct naar de door u gekozen locaties:

  • Grote keuze in unieke locaties, actuele informatie met een simpele muisklik.
  • Meertalig (UK, NL, FR, DE).
  • Snel en zonder poespas, geen registratie vereist.
  • Vind per locatie wat u nodig hebt: grote evenement locaties, conferentiezalen en vergadercapaciteit, soort en sfeer.
  • Wij bieden vrijblijvende tips en advies.
  • Direct contact met professionele en betrokken specialisten.
  • Geen tussenpersonen, dus netto tarieven.

3.BSV LOCATIES KUNNEN BIJNA IEDER VOLUME AAN
 

Of het nu gaat om een groepje van 10, een privé-event van 100 of een groot evenement voor 20,000 personen.


4. BSV HEEFT ALLE FACTOREN IN HUIS OM DE BESTE KEUZE VOOR EEN LOCATIE TE BEPALEN
 

Perfecte locaties op zeer aantrekkelijke plaatsen, comfortabele transportmogelijkheden, beveiliging, uitstekende vergaderfaciliteiten voor corporate seminars en vergelijkbare bijeenkomsten, grote locaties voor beurzen, speciale ruimten voor een chique banket en andere sociale evenementen. Alles in uniek ontworpen settingen en uitgerust met state-of-the-art technologie en een professionele equipe om ieder probleem het hoofd te bieden. Kortom: BSV is flexibel en biedt dus echt ‘waar voor uw geld’.
 

5. BSV HEEFT LOCATIES DIE GESCHIKT ZIJN VOOR ALLE SECTOREN: BEDRIJVEN, INSTELLINGEN, VERENIGINGEN, INSTITUTEN EN PRIVATE GEZELSCHAPPEN  

Ons netwerk van unieke locaties biedt werkelijk alles voor ieder soort evenement : seminars, conferenties, congressen, tentoonstellingen, bestuursoverleg, klantenevenementen, productpresentaties, incentives, team building, training, sales meetings, persconferenties, shows, concerten, sportevenementen, recepties, diners, sociale bijeenkomsten en nog veel, veel meer.

6. BSV LOCATIES BIEDEN ALLES OP HET GEBIED VAN AANTREKKELIJKE ARCHITECTONISCHE SETTINGS VOOR DE JUISTE SFEER  

De door u gekozen sfeer bepaalt mede het succes van uw evenement en met BSV’s venue finder vindt u een enorm scala van architectonisch unieke locaties die aan uw smaak zijn aangepast: Barok, Art Deco, industrieel erfgoed, iconische, hedendaagse gebouwen van prijswinnende architecten en ontwerpers: musea, concertzalen en theaters of uiterst flexibel ontworpen conferentiezalen en tenstoonstellingscentra.
 

7. BSV LEDEN ZIJN ALLEN SPECIALIST BINNEN DE VERGADER- EN EVENEMENTENINDUSTRIE  

BSV leden zijn geen hotel of restaurant. Onze unieke locaties zijn gevrijwaard van familiefeesten, touroperators en diners die uw gasten zouden kunnen afleiden van uw evenement. Wij maken ons sterk om uw evenement tot een groot succes te maken. Wij zorgen er voor dat niets afleidt van de boodschap die u wilt overbrengen op de deelnemers; alles dient naar uw wensen te verlopen.
 

8. MEERTALIGE GESPREKSPARTNERS OM U TE ASSISTEREN  

U weet nog niet precies wat u zoekt? Of het nu gaat om een grote ruimte voor een evenement of faciliteiten voor een conferentie… u krijgt altijd gratis hulp van een meertalige, betrokken specialist via BSV om u bij uw zoektocht te ondersteunen.
U kunt ook direct contact opnemen met onze leden via het inlichtingenformulier. De manager van de locatie neemt dan persoonlijk contact met u op en zal er voor zorgdragen dat uw event een succes wordt.

9. BSV VENUES CHARTER: FINANCIEEL BETROUWBAAR, PROFESSIONELE DIENSTVERLENING BIJ EVENEMENTEN, TOPKWALITEIT  

Wij garanderen het welzijn van uw onderneming of dat van uw opdrachtgever. Al onze aangesloten leden hebben BSV’s kwaliteitscharter ondertekend en garanderen daarmee professionele dienstverlening van het hoogste niveau bij evenementen. Onze leden dienen tenminste voor de periode van een jaar actief te zijn op het moment van toetreding tot de vereniging en tevens te kunnen bewijzen dat zij solvabel zijn.
Ontdek het BSV venues charter

10. GEGARANDEERDE FLEXIBILITEIT: MET BSV, BEHOUDT U UW VRIJHEID…


Onze leden kunnen u desgewenst volledig uitrusten met standaard vergaderhulpmiddelen, aanvullende diensten en hun netwerk van toeleveranciers ter beschikking stellen (afhankelijk van uw wensen en locatiekeuze) voor een geslaagd evenement. Maar uiteindelijk blijft de keuze altijd aan u en bent u altijd vrij om te beslissen om daarvoor beroep te doen onze leden op leveranciers van uw keuze.