Een bedrijfsevenement in Brussel ? Vind de ideale locatie in slechts enkele clicks !


De stad Brussel ontvangt jaarlijks honderden bedrijfsevenementen


Het kiezen van een geschikte locatie brengt heel wat keuzestress mee.

BSV is zich hiervan bewust en heeft een oplossing bedacht !

Waar u vroeger minutieus tientallen verschillende catalogi of internetsites moest doorworstelen, waarbij het niet altijd mogelijk was om adequaat te vergelijken, kan u nu handig gebruik maken van de Venue Finder van BSV die u helpt om een doordachte keuze te maken over de locatie waar uw bedrijfsuitje kan plaatsvinden.

Zowel capaciteiten van de verschillende zalen als ligging, inrichting, locatie, voorzieningen, toegankelijkheid … zijn gedetailleerd opgelijst en kunnen aldus vergeleken worden. De unieke locaties die BSV verzamelt, ontvangen jaarlijks honderden bedrijfsevenementen van bedrijven uit Brussel en ver daarbuiten.

Team building, lancering van een nieuw gamma, personeelsfeest, opleidingen

De venues die BSV voorstelt zijn overwegend modulair en bijgevolg aanpasbaar voor een conferentie, een presentatie, het plaatsen van ronde tafels of andere opstellingen.

Denkt u aan een familiedag, een workshop, een avondfeest, een incentive ? Maak er een extra geslaagd bedrijfsfeest van door de dag af te sluiten met een ceremonie, een walking dinner of een show. U beslist over het scenario van uw bedrijfsevent ; de leden van BSV staan u met raad en daad bij om van uw feest een succes te maken voor u en uw genodigden.

Odoo text and image block

Een scala aan sferen geven uw bedrijfsevenement een magische toets

Cultureel erfgoed, architecturale pareltjes, industriële gebouwen, gezellig of eerder design : de uitzonderlijke locaties van BSV bieden zovele mogelijkheden op gebied van sfeer en cachet zodat het imago van uw organisatie helemaal tot haar recht komt.

Dient u nieuwe verkooppunten te lanceren ? Een verhuis van de sociale zetel aan te kondigen ? Een nieuwe strategie te presenteren ?

Kies gewoon de venue die u het meest geschikt lijkt !

Odoo text and image block

VINDT U JUISTE LOCATIE DOOR 340 UITZONDERLIJKE ZALEN
Bedrijfsevents in Brussel : haal uw inspiratie bij enkele BSV-leden


Odoo text and image block