Terras/tuin

LOCATION D’UNE SALLE AVEC JARDIN À BRUXELLES : ÉVÉNEMENTS EXTÉRIEURS

NETWORKING EN EXTÉRIEUR ? RÉCEPTION À CIEL OUVERT ?

Vous trouverez ici des terrasses, patios, jardins et cours intérieures, pour des groupes allant de cinq individus à plusieurs centaines d’invités. Profiter d’une location de salle avec jardin à Bruxelles, c’est offrir à vos hôtes un environnement extérieur lorsque la météo est favorable, tout en réservant tout le confort intérieur si le temps se gâte. Ces lieux dotés d’espaces extérieurs se situent partout à Bruxelles, idéalement localisés et accessibles. Et parce qu’ils ont tout prévu, un certain nombre de nos lieux proposent également des tentes, des terrasses et des espaces extérieurs couverts.

NOS LIEUX EXCEPTIONNELS SONT DOTÉS DE SUPERBES ESPACES EXTÉRIEURS

12 Plaatsen die overeenkomen met uw zoekopdracht

, ,

Bibliothèque Solvay

Het aanbieden van diensten op hoog niveau en topuitrusting tot Heritage masterpiece.

,

Jardin

Jardin verandert onbezette en vergeten ruimtes in adembenemende locaties. Locaties die een bestemming zijn en waar we er altijd voor kiezen om ons te concentreren op de ervaring.

, ,

frame21 Brussels Airport

frame21 Brussels Airport is een high-end en state-of-the-art Business & Event Center met een knipoog naar de gouden jaren ’60 luchtvaart jaren als het gaat om de classy look & feel.

, ,

Train World

Zoek je een uitzonderlijke locatie voor je evenement? Het is mogelijk om Train World, of een deel van het museum, af te huren zodat jouw evenement op een unieke en onvergetelijke plaats door kan gaan!

Museum of Natural Sciences

Ontvang uw gasten in de betoverende setting van onze Galerij van de Dinosauriërs, de unieke locatie waar u werkelijk uw gasten kan ontvangen tussen de fossielen van levensgrote dinosauriërs.

, ,

BELvue & Coudenberg

Gevestigd in een voormalig 18e eeuws luxehotel, verwelkomt het prachtig gerenoveerde BELvue-museum u in een verfijnd kader en biedt uw gasten een uitzonderlijk uitzicht op het Koninklijk Paleis en zijn tuinen.

, ,

TownHall Europe

TownHall Europe, in de nabijheid van de EU instellingen, is een innovatieve en high-tech conferentieruimte met buitenterras die plaats biedt aan een breed scala van evenementen.

BLUEPOINT BRUSSELS

De verrassende evenementenlocatie biedt hightech audio-videofaciliteiten, duurzame catering en twee bedrijfsrestaurants! Een one-stop-shop voor het organiseren van vergaderingen en evenementen!

Quartier Papier

Quartier Papier is een gemeubelde venue, waar het stylish meubilair steeds inbegrepen is in de prijs. De stijl van de inrichting kan omschreven worden als warm, tijdloos met natuurlijke houttinten en zwarte accenten.

, ,

Arsenal

Het Arsenaal, een militaire locatie uit de vorige eeuw, combineert authenticiteit met een breed scala aan faciliteiten en is de ideale plek om een evenement te creëren voor altijd zal herinnerd worden

BRUSSELS KART EXPO

Als organisator huurt u de Expohallen, vrij van toeleveranciers! Onze expohallen zijn gekenmerkt door slechts 6 steunpilaren, hetgeen enkel voordelen biedt. De Expohallen hebben aangenaam daglicht en niet onderkelderd.

KBR, Royal Library of Belgium

KBR is een plek die kennis en geschiedenis ademt. Het statige gebouw uit de jaren 50 biedt 13 vergaderzalen aan in verschillende stijlen, op maat van uw evenement. Onze verborgen parel is een 18de eeuws stadspaleis.

VOTRE ENVIE DE VERDURE EST JUSTIFIÉE : BRUXELLES EST UNE CAPITALE VERTE !

Chacun des lieux que Brussels Special Venues vous propose possède sa propre histoire, un agencement original, une architecture spécifique, tout en étant situé dans la capitale de l’Europe. C’est un Bruxelles bien vert, qui offre à chacun de ses habitants 28m² de nature : allant des parcs historiques, des squares sympas, de larges avenues arborées, un bois, une forêt et même des fermes et potagers urbains! Autant de possibilités de rester en contact avec la nature et d’escapades aérées pour ceux qui vivent en ville et pour ceux qui la visitent. Bonnes découvertes !

MULTITUDE DE PARCS ET DE JARDINS, DES PLUS MAJESTUEUX AUX PLUS DISCRETS

5 PARCS ET JARDINS SECRETS

L’APP DE BRUXELLES ENVIRONNEMENT QUI RECENSE LES ESPACES VERTS